Emlékező koszorúzás

Schuchné Rumpli Henriette és Kaibinger Pál intézményvezetők segítségével idén sem maradt el az emlékező koszorúzás. 2021. január 08.-án pénteken 11 órakor néhány tisztelő jelenlétében, és sokunk otthonában, gondolatban jelen volt Anikó.

„…addig élünk, míg valaki emlékszik, vagy gondol ránk.”

Emlékező koszorúzás

Bővebben

Emléktábla koszorúzás

Kedves Gordosné dr. Szabó Anna Tisztelői!

 

A Gordosné dr. Szabó Anna tisztelőinek köre, minden év január elején a Damjanich u. 41-43. számú épület külső falán elhelyezett emléktáblánál koszorúzással egybekötött megemlékezést szokott tartani.

Most, amikor a koronavírus járvány sokunkat megakadályoz abban, hogy a megemlékezésen jelen lehessünk, azt javasoljuk, hogy 2021. január 08.-án 11 órakor gondolatban így is közösen emlékezzünk Anikóra.

Schuchné Rumpli Henriette és Kaibinger Pál intézményvezetők jóvoltából idén sem marad el a megemlékező koszorú elhelyezése, amelyet 2021. január 08.-án pénteken 11 órakor Ők helyeznek el.

Amennyiben vannak olyan személyek, akik személyesen szeretnének a helyszínen megjelenni, kérjük, hogy ne felejtkezzenek meg a járvánnyal kapcsolatos szigorú szabályok betartásáról. Természetesen idén nem lehet a koszorúzást követően beszélgetést tartani, hiszen nem lehet bemenni az iskolába.

A tisztelők nevében köszönet Henriettének és Palinak.

Tisztelettel:

Csocsán Emmy, Rosta Katalin és Nádas Pál

 

Solymár, 2021. január 04.

Bővebben

Emlékezés Gordosné Szabó Annára

Emléktábla - DAMI

A Damjanich utcában lévő épületegyüttesben, közismert nevén a DAMI-ban kollégái, tanítványai és tisztelői 2020. január 9-én emlékeztek meg Gordosné dr. Szabó Annáról.

Az utcafronton elhelyezett emléktáblánál megemlékező beszédet mondott dr. Benczúr Miklósné, majd a jelenlévők koszorút helyeztek el az emléktáblánál.

Az épületben működő gyakorló gyógypedagógiai intézmények (ELTE Gyakorló Óvoda EGYMI és ELTE Bárczi Gusztáv Gyakorló Általános Iskola) szervezésében kötetlen hangú megbeszélésre is sor került. A beszélgetés során a résztvevők megegyezésre jutottak abban, hogy Anikó néni emlékét személyes dokumentumok gyűjtésével gazdagítják. Az emlékőrző gyűjtőmunkához történő csatlakozási lehetőségről a közeljövőben teszünk közzé felhívást.

Bővebben

Gordosné dr. Szabó Anna Emléktáblájának avatási ünnepsége

Gordosné dr. Szabó Anna Emléktáblájának avatási ünnepsége

Bővebben